به گزارش خبرنگار مهر، این پیکارها پنجشنبه و جمعه با حضور ورزشکارانی از ۱۵ استان و در بخش ساندا در سالن شهید فهمیده مجموعه ورزشی ۱۷ شهریور زاهدان برگزار شد که در پایان تیم سیستان و بلوچستان با کسب ۱۴ مدال طلا، شش نقره و شش برنز با اقتدار بر سکوی قهرمانی ایستاد.
همچنین تیم استان فارس با سه مدال طلا، دو نقره و سه برنز نایب قهرمان شد و کرمان با دو نشان طلا، چهار نقره و پنج برنز در رده سوم قرار گرفت.
رئیس هیات ووشو سیستان و بلوچستان در حاشیه مراسم اختتامیه این رقابت ها که شامگاه دیروز برگزار شد، به خبرنگار مهر گفت: ورزش مهم ترین عنصر برای معرفی چهره واقعی این خطه از ایران اسلامی است و باید به بهترین شکل با همدلی و همراهی رسانه ها از این ظرفیت استفاده کرد.
عباس شیبک بیان کرد: در این رقابت ها ۱۶۰ ورزشکار در سه رده سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان حضور داشتند که با توجه به میزبانی خوب و دیدن شرایط استان از نزدیک، می توانند مبلغ خوبی برای روح لطیف جامعه سیستان و بلوچستان باشند.
وی افزود: ووشو طی چند وقت اخیر با برنامه ریزی های صورت گرفته از برگزاری رقابت های قهرمانی غرب آسیا در بهمن ماه پارسال تا این رقابت های کشوری، در تلاش است تا نقش فرهنگی ورزش را بیش از گذشته نمایان تر کند، نقشی که برای تغییر چهره سرزمین پنج هزار و ۵۰۰ ساله این خطه اثر گذار خواهد بود.
وی با اشاره به اثر گذاری میزبانی زاهدان افزود: اکنون کشور به توان این خطه در میزبانی رویدادهای مهم احترام می گذارد و این نگاه جز با همدلی و همراهی مسئولان و مردم امکان پذیر نبود، باید در همه امور اینگونه رفتار کرد تا سیستان و بلوچستان رشد پیدا کند.
رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای شهر زاهدان تاکید کرد: سیستان و بلوچستان نیازمند نشاط و شادابی است و باید با احیای استعدادی های پنهان این شرایط را در جامعه ایجاد کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، سیستان و بلوچستان این مرزنشین مرزهای جنوب شرقی، با جمعیت دو میلیون و ۷۰۰ هزار نفری مطابق آمارهای ارائه شده جوان ترین استان کشور است.
نظر شما